Tenue Préférée wil duurzame en faire mode brengen voor drukbezette dames die op zoek zijn naar een leuke EN duurzame outfit, maar geen tijd of zin hebben om dit allemaal zelf uit te pluizen.

Zelf werk ik al jaren in de retail en vind dit een van de mooiste beroepen die er is. Helaas kan de modebranche ook erg vervuilend en hard zijn en staat dit volledig haaks op mijn eigen wereldbeeld en principes. Biologisch eten, voedselteams, natuurlijke make-up en huidverzorging, energiezuinig wonen, het leeft thuis allemaal, maar mijn kleerkast bleef tegenpruttelen.

Ondertussen zijn behoorlijk wat ecologische spelers op de markt gekomen en herbekijken (gelukkig maar) heel wat modebedrijven hun strategieën om te evolueren naar een groenere en ook faire aanpak. Hoog tijd om dit extra in de kijker te zetten zonder de mode zelf uit het oog te verliezen; het geitenwollensokken-tijdperk is ook passé in de duurzame mode.

Tenue Préférée is dan ook een echte Green Fashion boutique waar je dameskledij, schoenen, juwelen, handtassen en huisaccessoires kan vinden die duurzaam zijn en een hoge Wow-factor hebben.  Hiervoor selecteer ik merken die zo transparant mogelijk werken bijvoorbeeld door middel van controle en certificatie (Gots, oekotex, fairtrade, …).

Bovendien kan je in Tenue Préférée ook terecht voor kleur- en stijladvies; op je eentje, met een groep vrienden of als bedrijf. Immers, wat is er duurzamer dan een kleerkast waar kleur en stijl op elkaar afgestemd zijn? Geen miskopen meer, geen afdankertjes en er steeds goed gekleed bijlopen voor elke gelegenheid. Geen tijd om langs te komen overdag of zin om er een avond uit van te maken? Een privé-shoppingavond voor jou en de vriendinnen behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom, In onze Green Fashion Boutique vind je steeds jouw tenue préférée voor elke gelegenheid!

Spring zeker eens binnen.

Sandra.

Dit vinden andere van Tenue Préférée:

Hallo Sandra,

Ik wou je toch nog eens bedanken voor het advies en het geduld daarstraks in de winkel.
Ik ben echt heel blij met de aankoop van de broek en het topje!!
En ook mijn man vond het me heel mooi staan!!  Een schot in de roos dus!!

Prettig weekend!
Groetjes
Katrien

KatrienEen tevreden klant

Ik heb Sandra leren kennen als iemand die weet van aanpakken.
Alles wat ze wil heeft ze eerst al 10 keer in haar hoofd uitgewerkt, en dat perfectionisme straalt ook af op haar winkel!

NielsOntwikkelaar website