Koop Fair, Style fair met Bo en Tenue Préférée

Als sluitstuk van de week van de Fairtrade hebben we styliste Bo gestrikt voor jullie, die een heuse rescueoperatie heeft voor jouw garderobe. Ze helpt je verder om jouw moeilijk kledingstuk te stylen en te vertalen naar dit seizoen. Of wil je liever jouw bodytype laten bepalen (zandloper, driehoek...) om van hieruit beter kledingstukken op jouw model te kiezen? Beide kunnen! Hoe dan ook willen we je verder helpen om je wegwijs te maken in het grote modekluwen en je kleding te laten dragen die op jouw lijf geschreven is. Dat is immers de echte sleutel voor een duurzame kleerkast. Dus koop fair, style fair met Bo en Tenue Préférée. Schrijf je GRATIS in voor 30 min. stylingplezier tussen 13 en 18u op zaterdag 17 oktober.

Tenue Préférée, Mechelsestraat 47, 3000 Leuven

17 October 2020 - 17 October 2020 13u - 18u

Moeiteloos een hemdsjurk combineren alsof het je tweede natuur is, in de herfst.... Dat is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Die ene rok combineren pfff vermoeiend dus steeds jezelfde broek uit de kast. Een kleur waar je geen weg mee weet maar wel in je kast hebt hangen en er nooit uithaalt want je draagt alles met eeeuh zwart... Enkele voorbeelden die we veelvuldig horen  in de winkel.  We wilden als fairfashion winkel jullie graag helpen. De week van de fairtrade leek ons wel een aangewezen moment om dat te doen. We hebben styliste Bo kunnen strikken om jou verder te helpen met jouw moeilijk kledingstuk (dat hoeft niet eens zo een speciaal stuk te zijn) in onze winkel met de huidige collectie. Ze laat jou in een halfuur zien wat mogelijkheden zijn voor jou.

Wil je liever een korte stylinganalyse op jouw lichaam (zandloper, driehoek enz..) ipv het kledingkstuk stylen dan kan dat ook. Omdat Bo je graag alle aandacht geeft, vragen we jou om een tijdslot te reserven bij Tenue Préférée opdat ze jou kan verderhelpen. Ze heeft een halfuur voor elke klant en ze start om 13u.

Hoe gaan we te werk:

  • Bo helpt je verder op zaterdag 17 oktober tussen 13u en 18u
  • Je kan GRATIS je plaatsje bij een echte styliste vastleggen voor 30min.
  • Je reserveert via dm (instagram tenueprefereeleuven) of via mail info@tenuepreferee.be
  • Je laat ons weten of je een kledingstuk meebrengt (welke rok, broek, schoenen...) of dat je liever je bodytype laat bepalen
  • Je komt 5 min. voor het afgesproken uur ( je krijgt steeds een bevestigingsmail of dm van Tenue Préférée)